Historie 1922
 
Puch club 66 en Historie
 
Openings-Tijden
 
Motor Garantie !!

 

Van Andel Scooters en Ecooter

Van Andel Scooters is al jaar en dag een begrip op de bergweg 150 in ROTTERDAM. Het bedrijf gaat van opa op vader op zoon en bestaat al sinds 1922. Wat begonnen is als een fietsenstalling en daarna verder is gegaan als fietsenmakerij is hedendaags uitgegroeid tot een scooter bedrijf, dat gerund word door de derde generatie die ook al langer werkzaam is in het familiebedrijf. (Zie Historie)!!

Wat hedendaags gevraagd word is een duurzaam vervoer middel de zogenoemde elektrische scooter .Om aan deze vraag te voldoen is Van Andel Scooters opzoek gegaan naar een nieuw merk dat in kwaliteit niet onderdoet voor de rest. Wij hebben dit gevonden in Ecooter

Wij hebben voor Ecooter gekozen omdat de Prijs-Kwaliteit in verhouding tot de Actieradius in onze ogen zeer goed is.

Ecooter heeft enorme voorraden van complete scooters maar ook onderdelen. Vooral dat laatste is van belang om u ook in de toekomst de vertrouwde Van Andel Scooters service te bieden. De voorraden liggen in het voor ons bekende Pijnacker/Dongen in Nederland en hoeven niet eerste de grote oceaan over alvorens in Nederland te komen.
Door deze kenmerken van Ecooter kunnen wij u nu maar ook in de toekomst de goede service bieden die u van ons gewend bent. Onderdelen kunnen indien nodig worden geleverd en uw scooter kan op korte termijn worden gerepareerd.

Ook doordat wij nauw contact hebben met de Nederlandse Importeur van Ecooter kunnen wij van A tot Z goede service verlenen.

Wilt u een nieuwe scooter, heeft u schade aan uw huidige scooter of wilt u een servicebeurt. Dan ben u bij Van Andel Scooters aan het juiste adres.

Afbeeldingsresultaat voor logo ecooter