Historie 1922
 
Puch club 66 en Historie
 
Openings-Tijden
 
Motor Garantie !!

 

 Van Andel Scooters en BTC Scooters

Van Andel Scooters is al jaar en dag een begrip op de bergweg 150 in ROTTERDAM. Het bedrijf gaat van opa op vader op zoon en bestaat al sinds 1922. Wat begonnen is als een fietsenstalling en daarna verder is gegaan als fietsenmakerij is hedendaags uitgegroeid tot een scooter bedrijf, dat gerund word door de derde generatie die ook al langer werkzaam is in het familiebedrijf.(zie Historie)!!

BTC scooters is een familiebedrijf dat zich nu al meer dan 15 jaar bezig houdt met de in- en export van voornamelijk 50 cc scooters en wij zijn een van de grootste importeurs in de Benelux. Onze scooterlijn bestaat uit scooters die geschikt zijn voor een ieder die scooter wil rijden. Van sportief tot retro, er is een BTC scooter voor iedereen. Vrijwel alle onderdelen hebben wij op voorraad en samen met onze geselecteerde dealers proberen wij, u als consument zo goed mogelijk te bedienen. Snelle levering en een goede aftersales staan daarbij voorop.

Ook doordat wij nauw contact hebben met de Importeur van de BTC Scooters kunnen wij van A tot Z goede service verlenen.

Wilt u een Nieuwe Scooter, heeft u schade aan uw huidige Scooter of wilt u een servicebeurt. Dan ben u bij Van Andel Scooters aan het juiste adres.