Historie 1922
 
Puch club 66 en Historie
 
Openings-Tijden
 
Motor Garantie !!

 

 Van Andel Scooters en AGM

Van Andel Scooters is al jaar en dag een begrip op de bergweg 150 in ROTTERDAM. Het bedrijf gaat van opa op vader op zoon en bestaat al sinds 1922. Wat begonnen is als een fietsenstalling en daarna verder is gegaan als fietsenmakerij is hedendaags uitgegroeid tot een scooter bedrijf, dat gerund word door de derde generatie die ook al langer werkzaam is in het familiebedrijf. (Zie Historie)!!

Wat hedendaags gevraagd word is een goedkoper vervoer middel de zogenoemde € 1000,- scooter. Om aan deze vraag te voldoen is Van Andel Scooters opzoek gegaan naar een nieuw merk dat in kwaliteit niet onderdoet voor de rest. Wij hebben dit gevonden in AGM Scooters
Wij hebben voor AGM gekozen omdat de Prijs-Kwaliteit verhouding in onze ogen zeer goed is.

AGM heeft enorme voorraden van complete scooters maar ook onderdelen. Vooral dat laatste is van belang om u ook in de toekomst de vertrouwde Van Andel Scooters service te bieden. De voorraden liggen in het voor ons bekende Pijnacker in Nederland en hoeven niet eerste de grote oceaan over alvorens in Nederland te komen.
Door deze kenmerken van AGM kunnen wij u nu maar ook in de toekomst de goede service bieden die u van ons gewend bent. Onderdelen kunnen indien nodig worden geleverd en uw scooter kan op korte termijn worden gerepareerd.

Ook doordat wij nauw contact hebben met de Nederlandse Importeur van AGM kunnen wij van A tot Z goede service verlenen.

Wilt u een nieuwe scooter, heeft u schade aan uw huidige scooter of wilt u een servicebeurt. Dan ben u bij Van Andel Scooters aan het juiste adres.